fredag 7. august 2009

Madonna´s first Concert in Oslo, Norway




Superstjernen sendte to personer for å hamstre varer fra helsekostbutikken på Manglerud senter i Oslo. Det skriver dagbladet.no. I følge avisens nettutgave bekrefter ekspeditøren i butikken det overaskende besøket.

– De handlet masse tørket frukt og sesamsnacks, rett og slett økologiske matvarer og snacks, sier ekspeditøren, som ikke vil oppgi navnet sitt.
Madonna (50) er kjent for sin sunne livstil og fokus på kropp og trening, og viste 40.000 publikumere på Valle Hovin at hun fortsatt er i storform.

Hun leverte et to timers langt show, men etter konserten var det rett i seng. Popdronningen og hennes følge ble eskortert i svarte limousiner direkte tilbake til Grand Hotel etter konserten.
I følge VG oppolder hun seg ikke lenger enn hun må i landet, og det planlagte norgesoppholdet er kraftig forkortet.
Klokken 21.20 kom hun på scenen, sittende på en kongestol og kledd i en svart body og lange nettingstrømper. Det er første gang Madonna står på scenen i Norge, og hennes norske fans sviktet henne ikke. Til tross for regnvær var det fullt på Valle Hovin, noe som betyr nærmere 40 000 publikummere. «Dronningen av pop» sviktet heller ikke «Kongen av pop», Michael Jackson. I likhet med tidligere på turneen hyllet hun den avdøde stjernen med å la en Jackson-imitator danse til «Billie Jean» og «Wanna Be Startin' Something» og fulgte opp med å si: -Long live the King (lenge leve kongen). Møtte tidlig store deler av publikum hadde møtt opp flere timer før heltinnen åpnet konserten med sangen «Candy Shop», rundt 50 minutter senere enn annonsert, og da Paul Oakenfold varmet opp var det allerede begynt å fylle seg opp. Og like før Madonna gikk på scenen tittet solen frem også. Da pop dronningen dro i gang konsertens andre låt, «Beat Goes On» fra hennes seneste album «Hard Candy», var stemningen elektrisk, og så å si ingen av Valle Hovins seter var i bruk.Stemningen og trøkket holdt seg høyt helt til hun sa «goodbye» fra scenen nærmere to timer senere. Da hadde 50-åringen trukket frem sanger fra hele sin karriere - i tidvis svært omarbeidede versjoner. Madonna fant også tid til en rekke kostymeskift mens danserne og lysshowet sørger for å underholde publikum. Under «4 minutes» fikk hun selskap av duettpartneren Justin Timberlake, om enn bare gjennom et videoopptak på storskjermen.

To konserter:
Madonna holder to konserter i Norge, den andre torsdag kveld. I utgangspunktet var det meningen at superstjernen skulle bodd i Oslo mellom konsertene, men i stedet valgte hun å reise hjem til London. Madonna ankom Norge mandag kveld og ble kjørt inn bakveien til Grand Hotel. Her oppholdt hun seg frem til 16-tiden da hun forlot hotellet i en bil med sotede ruter. Sticky & Sweet-turneen startet i fjor. Da besøkte Madonna 58 byer og ble sett av drøye 2,4 millioner fans. Hun solgte billetter for 1,8 milliarder kroner, skriver Aften. Turneen er allerede historiens mest innbringende for en soloartist.
- the masoria papers

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar