søndag 2. august 2009

Stolt som en Hana med Espen Hana




Espen Hana er artisten med musikk i smilet og sang i humoren. I teaterstykket "Stolt som en Hana" deler han noen av sine erfaringerog fantasier med oss. Han er åpen for at det private er artistens gullgruve, og åpner deler av gruven for oss.
Da jeg så dette teaterstykke nøt jeg hans skuespillertalent, men hvorfor blandet han hele tiden paven inn i stykket. Hvorfor hadde han anskaffet en pavebil som stod parkert utenfor teateret og hvorfor ringte han paven midt under teaterstykket. Jo for de to er de eneste i verden som har pavebil.
Espen Hana har levd et rikt liv og har mye å være stolt av. Dette teaterstykket var en midtoppsummering av hans liv.

Jeg så en lastebil med påskriften "Den stolte hane" og Arne Magnussen AS, "En del av Cardinal foods" og kom til å tenke på han. Var det dette som hadde gitt ham ideen om linken til paven.
I teaterstykket nevnte han også et tre ved Stavanger hvor foreldre henger smukkene til ungene når de er avvendt med smukk. De skulle også hatt et tre hvor de kan henge ølflasker når man ikke lenger er avhengig av å drikke.
Da jeg var i Stavanger bodde jeg, med følge, to netter på Rogalandsheimen og en natt på Rica Victoria Hotell. Begge overnattingsstedene var fine på sin egen måte. Rogalandsheimen lå like ved teateret og Victoria Hotell ved Vågen. Vi fløy til og fra Stavanger med Norwegian Air Shuttle (NAS).
Espen Hana deltok i den Norske Melodi Grand-Prix finalen i 2009, men nådde ikke helt opp. Vinneren ble jo Alexander Rybak, noe han ennå er bitter over. I alle fall ga han uttrykk for det i teaterstykket.
Espen Hana - Two of a kind (live MGP 2009)
- the masoria papers

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar